Vijftiger 60 euro lichter gemaakt op de Markt van Torhout

29/11/16 om 13:10 - Bijgewerkt om 13:06

De man merkte pas te laat dat er 60 euro uit zijn portefeuille was verdwenen.

Vijftiger 60 euro lichter gemaakt op de Markt van Torhout

De feiten speelden zich maandagvoormiddag af. De Torhoutenaar, een man van eind de vijftig, haalde geld af aan een betaalautomaat en verliet de bank. Buiten werd hij aangesproken door een onbekende Franstalige vrouw. Zij vroeg hem om haar te helpen, omdat de betaalautomaat niet meer werkte. De man haalde zijn bankkaart uit, waarop de onbekende vrouw de kaart uit zijn handen nam en die in de automaat stopte.

Het apparaat blokkeerde en de man kreeg zijn bankkaart niet terug. De verdachte overtuigde het slachtoffer dat de kaart ingeslikt was en ze verlieten beiden de bank. Verderop merkte de man dat hij zijn portefeuille niet meer bij heeft en keert terug. Daar vond een voorbijganger de portefeuille op de grond en gaf die terug aan de gedupeerde. Er bleek 60 euro gestolen uit zijn portefeuille. De onbekende vrouw was intussen verdwenen.

(FJA)

Stem mee voor de Krak van je gemeente
Het voorbije jaar lieten heel wat mensen in jouw gemeente zich op een positieve manier opmerken. Krant van West-Vlaanderen ging op zoek naar deze mensen en nomineerde hen voor de Krak van jouw gemeente. Ontdek hier de Krak-kandidaten van jouw gemeente en breng jouw stem uit. Zo plaats jij hen mee op het podium dat ze werkelijk verdienen!

Meer nieuws uit

Lees meer over: