VIDEO Politie zoekt dader van diefstal met mes in bankkantoor Blankenberge

04/05/17 om 10:59 - Bijgewerkt om 11:09

De feiten dateren van dinsdag 27 december en de federale politie verspreidt nu nog eens een opsporingsbericht.

VIDEO Politie zoekt dader van diefstal met mes in bankkantoor Blankenberge

Op dinsdag 27 december 2016 stapte een oudere dame tussen 17.45 en 18.30 uur het bankkantoor BNP Paribas Fortis binnen in de Molenstraat in Blankenberge. Op het ogenblik dat de dame haar kaart invoerde, hoorde ze een mannenstem. Plots stond er een jongeman naast haar die haar bedreigde met een mes. De vrouw liet zicht niet doen er een ontstond een klein handgemeen waarbij de vrouw de sjaal van de dader kon aftrekken. De dader vluchtte weg zonder buit.

Blank en normaal gebouwd

Het gaat om een jongeman vermoedelijk tussen de 20 en 35 jaar oud en tussen de 1,75 en 1,85 meter lang.Hij is blank en normaal gebouwd. Hij droeg op het moment van de feiten lichtgrijze basketschoenen met opvallend witte zool, een donkerkleurige broek, donkerkleurige winterjas type bomberjack, een turquoise sweater met kap, een sjaal met loshangende franjes en een zilverkleurig uurwerk.

Wie meer informatie heeft, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie op het gratis nummer 0800 30 300. Hieronder vindt u nog eens de reportage van het VTM-programma FAROEK.

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!