VIDEO Groep van 30-tal onruststokers valt Napoli-supporters aan na match Club Brugge

02/12/15 om 20:07 - Bijgewerkt om 20:07

De politie vraagt mensen die meer informatie hebben over de aanval of de daders zich te melden. Dat kan anoniem.

VIDEO Groep van 30-tal onruststokers valt Napoli-supporters aan na match Club Brugge

Op donderdag 26 november om 23.45 uur, circa één uur na de voetbalwedstrijd Club Brugge - Napoli, viel een groep bestaande uit een 30-tal personen, enkele Napoli-supporters aan op de Eiermarkt in Brugge. Verschillende Italiaanse supporters raakten daarbij gewond.

De politie verspreidt nu beelden waarop de aanval te zien is en vraagt getuigen zich te melden. Alle informatie is welkom op voetbalcel@politiebrugge.be.

De politie benadrukt dat anonimiteit gewaarborgd blijft.

>> Bekijk de beelden :

Op donderdag 26-11-2015 om 2345 uur, circa 1 uur na de voetbalwedstrijd Club Brugge - Napoli, viel een groep bestaande uit een 30 tal personen, enkele Napoli supporters aan op de Eiermarkt te Brugge.Op de hierbij gevoegde camerabeelden ziet u de groep aanvallers de Napoli supporters aanvallen. De Napoli supporters werden verwond ingevolge de slagen.Indien u op de beelden één van de aanvallers herkent of over elementen beschikt, die nuttig kunnen blijken in het opsporingsonderzoek, kan u deze overmaken op voetbalcel@politiebrugge.beAnonimiteit wordt gewaarborgd.Posted by Lokale Politie Brugge on Wednesday, 2 December 2015

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!