Veertiger krijgt twee jaar cel voor overvallen in Menen

30/06/16 om 10:51 - Bijgewerkt om 10:51

Een 40-jarige man uit Menen is door de rechtbank in Kortrijk veroordeeld tot een celstraf van twee jaar, waarvan de helft effectief.

Veertiger krijgt twee jaar cel voor overvallen in Menen

In veertien dagen tijd pleegde hij vier overvallen op winkelketens Kruidvat en Carrefour in Menen. Nabil H. kon geklist worden dankzij camerabeelden en een fotoherkenning. Na de overvallen, waarbij hij in totaal zo'n 2.700 euro buit maakte, vluchtte hij telkens te voet of met de fiets weg. Bij een overval op de Carrefourwinkel bedreigde hij de winkelbediende met een mes. Telkens was hij onder invloed van alcohol. Na het uitzitten van zijn effectieve celstraf moet hij zich van de rechter laten behandelen voor zijn alcoholprobleem.

(LSi)

Stem mee voor de Krak van je gemeente
Het voorbije jaar lieten heel wat mensen in jouw gemeente zich op een positieve manier opmerken. Krant van West-Vlaanderen ging op zoek naar deze mensen en nomineerde hen voor de Krak van jouw gemeente. Ontdek hier de Krak-kandidaten van jouw gemeente en breng jouw stem uit. Zo plaats jij hen mee op het podium dat ze werkelijk verdienen!

Meer nieuws uit

Lees meer over: