Vandalisme op terreinen van Jespo Komen-Waasten

De schade is aanzienlijk. (Foto ZB)
Redactie KW

Het pas gepromoveerde Jespo Komen-Waasten heeft op het terrein langs de Kastelenlaan in Komen afgelopen vrijdag af te rekenen gekregen met vandalisme in de ergste vorm.

De feiten werden vrijdag laatst vastgesteld en tarten alle verbeelding. De deuren van de toiletten zijn ingetrapt en de mannentoiletten zijn in stukken geslagen en van de muur gerukt, in de kantine zijn de zetels in de bar gescheurd. Er werden heel wat brokken gemaakt in het lokaal van de reserveonderdelen. De kleedkamers bieden bovendien een desolate indruk. Vloertegels zijn stukgeslagen en zelfs het versterkte glas kon de vandalen wellicht niet tegenhouden.

Ook om en rond het plein hebben de daders vernielingen aangericht met het uithalen van de grote houten pylonen achter de doelen en de leuningen weg te halen. Dit is nu al een domper voor de vele jeugdploegen die er moeten komen spelen in het seizoen 2015-2016. Er werd alvast een proces-verbaal opgemaakt en een klacht tegen onbekenden werd ingediend. Wie iets mocht gemerkt tijdens de vernielingen kan zijn tip aan de lokale politie meedelen, discretie en geheimhouding wordt verzekerd. (ZB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier