Twee winkeldieven op heterdaad betrapt in het centrum van Brugge

07/07/17 om 17:03 - Bijgewerkt om 17:00

De dieven hadden t-shirts en polo's gestolen uit twee kledingwinkels.

Twee winkeldieven op heterdaad betrapt in het centrum van Brugge

© Getty Images/iStockphoto

De politie kon donderdagmiddag twee winkeldieven op heterdaad betrappen in het centrum van Brugge. De agenten - die in burger in de winkelstraten patrouilleren op zoek naar gauw- en winkeldieven - kregen het duo Hamida G. en Mohammed A. in de gaten. De twee Algerijnen gedroegen zich verdacht. Toen ze de Superdrywinkel in de Zuidzandstraat buiten kwamen, ging het alarm af. "De twee splitsten zich onmiddellijk", aldus de woordvoerder van de politie. "Maar onze mensen konden hen snel staande houden."

20 t-shirts en 36 polo's

Bij controle bleek één van hen een dieventas bij zich te hebben. Daarin staken twintig gestolen t-shirts, samen goed voor een winkelwaarde van bijna 1.000 euro. De politie doorzocht ook de wagen van de twee Algerijnen en trof daar nog 36 gestolen polo's aan. Die hadden ze in de kledingwinkel Jules even verderop buit gemaakt. De twee werden door de onderzoeksrechter aangehouden.

(TLG)

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!