Twee opleggers met gestolen Red Bull-blikjes gevonden

Redactie KW

In Moeskroen zijn de twee opleggers met Red Bull-blikjes teruggevonden die vorig weekend uit een opslagplaats in Menen gestolen werden.

Dat schrijven onder andere de kranten Het Nieuwsblad en De Standaard, en het nieuws werd uit goede bron bevestigd aan Belga.

In Moeskroen, op slechts enkele kilometers van industriezone de LAR, heeft de politie twee opleggers met Red Bull-blikjes teruggevonden. Ze stonden geparkeerd in een kleine straat in de industriezone van Moeskroen. Een man vond dit verdacht en waarschuwde de politie. In de opleggers vonden de agenten een deel van de driehonderd gestolen paletten energiedrank. Het parket van Kortrijk wil de vondst van de opleggers niet bevestigen.

Afgelopen zondag werd voor meer dan 950.000 euro aan blikjes Red Bull uit een opslagplaats gestolen. De dieven gingen erg professioneel te werk. Ze slaagden erin om het camerasysteem te omzeilen en konden meer dan driehonderd paletten van het energiedrankje inladen. Ze hadden ongeveer twaalf uur nodig om de klus te klaren.

(BELGA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier