Temptation Marvin is rijbewijs kwijt na ongeval met vluchtmisdrijf

Marvin aan de rechtbank. © MM
Redactie KW

Marvin Ndiribe (24), beter bekend als Marvin van Temptation Island, is in de Brugse politierechtbank veroordeeld voor een ongeval met vluchtmisdrijf. De Bruggeling kreeg twee maanden rijverbod en moet zijn theoretisch en praktisch rijexamen opnieuw afleggen. “Het was een jeugdzonde. Ik wou per se mijn vrienden nog thuis afzetten” zegt Marvin.

Op 5 maart van dit jaar keerde Marvin na een nachtje stappen in Brugge huiswaarts toen het in de Langestraat fout liep. De Bruggeling – die er in Temptation Island in slaagde ‘zijn’ Louise al tijdens de eerste nacht te bedriegen – reed met zijn Audi tegen een geparkeerd voertuig. Hij keek samen met de eigenaar naar de schade. “Maar die was er niet, dus reed ik door. Zeker omdat ik wist dat ik iets had gedronken”, is Marvin eerlijk. Het slachtoffer slaagde erin de nummerplaat van de peperdure bolide te noteren, waarna de politie Marvin anderhalf uur later kon vatten. Uit de vaststellingen bleek hij nog 0,89 promille alcohol in zijn bloed te hebben. Opvallend: na het verhoor belandde hij nog enkele uren in de cel om af te koelen. “De agenten wilden me nog verhoren over feiten van drie jaar geleden waar ik niks mee te maken had. Toen ik zei dat ik naar huis ging en mijn jas aandeed om voort te gaan, sloten ze me op”, vertelt Marvin.

Zes passagiers in auto

De politierechter kon niet naast de feiten keken en gaf Marvin twee maanden rijverbod en een effectieve geldboete van 1.800 euro. Omdat Ndiribe nog geen twee jaar zijn rijbewijs heeft, moet hij ook zijn praktisch en theoretisch rijexamen opnieuw afleggen. “Vooral het rijverbod is ambetant. Ik heb mijn wagen nodig om naar mijn werk in Zeebrugge te rijden”, aldus Marvin. Omdat de politie hem betrapte met zes passagiers, zijn vrienden lagen scheef op de achterbank, kreeg hij nog een extra geldboete van 150 euro. “Alles bij elkaar kan je stellen dat het een grote jeugdzonde was”, besluit Marvin.

(MM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier