‘t Bloemenhuisje in Menen overvallen

Redactie KW

Op zaterdag 13 september werd Conny Grouwet, uitbaatster van ‘t Bloemenhuisje in de Volkslaan 1 in Menen het slachtoffer van een overval.

Rond 14.40 uur stapte een man met een bromfietshelm op haar zaak binnen. Hij wandelde tot aan de toog, ritste zijn jas open en haalde er een slagersmes uit. Hij bedreigde Conny en eiste de inhoud van de kassa. Conny twijfelde niet en gooide het geld voor hem. Hij pakte het op en liep snel de winkel uit. De politie was heel snel ter plaatse. Ze kamden de buurt uit en spraken verdachte personen aan. “De man droeg een bromfietshelm en was helemaal in het grijs gekleed. Hij droeg een grijze trainingsbroek en een ietwat meer geklede vest met rits. Hij sprak West-Vlaams, Meens… Hij kan dus niet van heel ver geweest zijn.”

De politie hoopt dat iemand zaterdagmiddag iemand met dergelijke kleren door de Volkslaan heeft zien lopen en dat ook meldt. “We gaan nu na of er ergens camera’s hangen waarop die man herkend zou kunnen worden.” Conny geeft ons tot slot nog mee dat de dader om en bij de 50 euro meegenomen heeft.

(Lien)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier