“Slaaf” krijgt voorwaardelijke celstraf voor verkrachting SM-meesteres uit Tielt

© Getty Images/iStockphoto
Redactie KW

Een man uit Antwerpen heeft in de Brugse rechtbank twee jaar celstraf met uitstel gekregen omdat hij zijn SM-meesteres verdoofde en verkrachtte.

De feiten kwamen aan het licht toen het drugsteam van de lokale politie Voorkempen de woning van Kenny J. binnenviel in het kader van een drugsonderzoek. Op zijn tabletcomputer troffen de agenten beelden aan van de man terwijl hij een bewusteloze vrouw op een bed misbruikte. De vrouw bleek een Tieltse SM-meesteres die J. al een drietal jaar frequenteerde om zich te laten “behandelen” als slaaf. Onderzoek wees uit dat J. in augustus 2014 een synthetische drugs inspoot bij zijn meesteres. “Nadat ze het bewustzijn, was verloren heeft de beklaagde haar meermaals verkracht”, stelde de procureur tijdens het proces.

Losbandig bestaan

“Alles moet gekaderd worden in zwaar drugsmisbruik”, stelde de advocaat van J. “Mijn cliënt kampte toen met een zware verslaving en hij gebruikte bij elke SM-sessie cocaïne. Maar die bewuste dag had hij een synthetische drug in het bloed. Ook bij zijn meesteres had hij die drug ingespoten, maar dat was op haar eigen vraag. Wat hij daarna met haar uitspookte was niet verantwoord, maar een verkrachting in de juridische zin van het woord was dit niet. Het slachtoffer leidde een zwaar losbandig bestaan en enkele dagen na die vermeende verkrachting betrok ze mijn cliënt in een potje groepsseks.”

Drugsvrij

De rechter was maandag echter een heel andere mening toegedaan en meende dat er wel degelijk sprake was van verkrachting. Uit verhoor van de SM-meesteres bleek immers dat ze niet wist wat er gebeurd was terwijl ze bewusteloos was. Kenny J. verbleef na zijn arrestatie een tijd in voorhechtenis, maar is nu voorwaardelijk vrij. Volgens zijn advocaat is hij nu drugsvrij.

(AFr)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier