PZ Westkust verspreidt profielen van twee verdachten van winkeldiefstal in Nieuwpoort

03/10/16 om 10:47 - Bijgewerkt om 10:45

De twee daders gingen er zondagnamiddag met spullen voor een totale waarde van meer dan 1.000 euro vandoor.

PZ Westkust verspreidt profielen van twee verdachten van winkeldiefstal in Nieuwpoort

Zondagavond kreeg de politie Westkust melding van een winkeldiefstal in de namiddag in een kledingzaak in De Albert I-laan in Nieuwpoort-bad. Daarbij stalen de verdachten drie dure broeken en twee truien. In totaal werd voor meer dan 1.000 euro gestolen.

De eerste verdachte is een man met een opvallend afrokapsel, met wilde krullen tot over de schouders. Hij droeg een donkerblauwe Michelin-jas en een grijsgroene skinny jeans met daaronder zwarte schoenen. Hij draagt een bril en heeft een baard en is naar schatting tussen de 25 en 30 jaar oud. Hij heeft een getaande huidskleur.

De tweede verdachte is ongeveer dezelfde leeftijd en droeg een grijze muts met blauwe strepen. Voorts had hij een paarse Michelin-jas en een blauwe skinny jeans aan met daaronder donkerblauwe schoenen van het merk Nike. Ook hij draagt een bril en heeft een baard. Hij had een blauwe rugzak bij zich. Hij heeft een getaande huidskleur.

Wie meer info kan geven over deze twee verdachten, wordt gevraagd contact op te nemen met de lokale politie.

(FJA)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!