Politiezone Arro Ieper houdt grootscheepse controleactie in Geluveldse discotheek

Redactie KW

Er werden zondagmorgen verschillende inbreuken vastgesteld na een grootscheepse controleactie van politiezone Arro Ieper in de Holiday Club in Geluveld. De operatie duurde ruim twee uur.

Politiezone Arro Ieper zette zondagmorgen om 2.30 uur een controleactie op poten in dancing Holiday Club in Geluveld. Er was versterking van de drughonden van de Federale Politie en de patrouillehonden van politiezones Riho en Oostende.

Verder waren de controlediensten van FOD Binnenlandse Zaken en de brandweer aanwezig.

Om 5 uur was de actie afgelopen. Tijdens de operatie controleerden ze de dancing en de voertuigen van de ruim honderd bezoekers. Er was een geseind persoon aanwezig en ze stelden ook meerdere drugs -en wapeninbreuken vast. Er waren ook overtredingen op gebied van tewerkstelling, bewaking en het taaldecreet.

De club, dat zich langs de Menenstraat in Geluveld bevindt, reageerde op hun Facebookpagina. “De club wil zich excuseren voor de gênante situatie die zich zondagnacht voordeed. Wij vonden dat het sfeervolle feestje te vroeg werd stilgelegd. Grote dank aan de feestvierders voor jullie geduld en samenwerking. Het zorgde ervoor dat alles vlot ging. En wees niet ongerust, vanaf vrijdag 23 uur gaan we opnieuw open.”

(AP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier