Politie valt binnen in visrestaurant in Ingelmunster

Redactie KW

Zondag 18 juni kwamen er tussen 16.30 en 17.30 uur enkele politiecombi’s toe aan het visrestaurant Nemo op de hoek van de Brugge- en de Weststraat in Ingelmunster.

Enkele maanden geleden werd het Egyptisch restaurant Naïma omgevormd tot het visrestaurant Nemo, maar ondertussen zijn de deuren alweer een hele tijd gesloten. De politie beukte de deur in en begon met een onderzoek. Enkele uren later stond er nog altijd politie aan het visrestaurant. Er kwam ook een drugshond ter plaatse.

Het was al na 22 uur toen de brandweer werd opgeroepen, die met twee voertuigen afkwam. Er werd in totaal een 20-tal zakken naar buiten gedragen en ook een zevental dozen van drank. Omstreeks 22.45 uur was de actie afgelopen en werd de zaak afgesloten. “Het gaat om een gerechtelijke inval, met steun van de politiezone Midow”, aldus burgemeester Kurt Windels. “De zaak werd verzegeld en het onderzoek loopt nog.”

De Ingelmunsterse burgemeester hoopt verder dat er spoedig een oplossing uit de bus komt voor het eerder verwaarloosde pand. “Onze centrum wordt steeds mooier, maar het gebouw van visrestaurant Nemo staat er verloederd bij.” Het pand is eigendom van de Bellegemse brouwerij Omer Vander Ghinste.

(PADI/PVH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier