Politie pakt twee geroutineerde winkeldieven op in Marke

05/11/16 om 10:12 - Bijgewerkt om 10:29

De winkeldieven hadden toegeslagen in onder meer Kuurne en Roeselare en waren geen onbekenden bij justitie.

Politie pakt twee geroutineerde winkeldieven op in Marke

Op woensdag 2 november 2016 trof de Politiezone Vlas een gevlucht voertuig aan op de parking van het Shell tankstation langs de E17 in Marke richting Frankrijk. De politie was op zoek naar het voertuig omdat de inzittenden even daarvoor de vlucht hadden genomen na het plegen van een winkeldiefstal in de Noordlaan in Roeselare en in Ter Ferrants in Kuurne. Twee meerderjarige personen werden opgepakt.

Tijdens het doorzoeken van het voertuig werden naast de recente buit ook tal van gestolen kledingstukken teruggevonden die door de speurders gelinkt konden worden aan zes eerder gepleegde winkeldiefstallen in Kuurne en Roeselare. De twee verdachten werden voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Kortrijk. Eén daarvan werd aangehouden, de andere verdachte wordt wel nog voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Doornik voor andere feiten. Beide verdachten zijn geen onbekenden bij politie en justitie.

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!