Politie ontdekt lijk in koffer tijdens controle in Middelkerke

Redactie KW

Vijf mogelijke betrokkenen zijn intussen opgepakt.

Woensdagnacht lieten agenten tijdens een BOB-controle in Middelkerke een wagen stoppen. De drie inzittenden gedroegen zich verdacht en toen de agenten de wagen doorzochten, deden ze een wel erg lugubere ontdekking. In de koffer troffen de agenten een lijk aan. Aanvankelijk werd aangenomen dat het lijk onthoofd was, maar dat blijkt niet het geval te zijn. Het lichaam vertoonde wel zeer zware verwondingen ter hoogte van de hals. De drie inzittenden gaven naar verluidt een warrige uitleg en beweerden dat ze het voertuig nog maar pas in hun bezit hadden.

Ongeveer tegelijk liep ook een melding binnen dat er een man een caravan kort en klein aan het slaan was. De toegesnelde agenten vonden daar een plas bloed en menselijke resten. Een man die zich in de caravan bevond en de melder werden eveneens opgepakt.

Politie ontdekt lijk in koffer tijdens controle in Middelkerke

Het parket bevestigt dat er een gerechtelijk onderzoek is gestart naar aanleiding van een lichaam dat in Middelkerke werd aangetroffen in de koffer van een wagen. Er zal ter plaatse een afstapping uitgevoerd worden.

(DJ)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier