Politie moet wilde achtervolging tussen Kortrijk en Ingelmunster staken

07/06/17 om 17:07 - Bijgewerkt om 17:06

Deze namiddag achtervolgde de politie een motorrijder tussen Kortrijk en Ingelmunster. Om anderen niet in gevaar te brengen, moest de politie de achtervolging stoppen.

Politie moet wilde achtervolging tussen Kortrijk en Ingelmunster staken

© Getty Images/iStockphoto

Een politie-inspecteur zag vanmiddag een motorrijder een verboden straat inrijden in Kortrijk. Dat meldt VTM Nieuws. Toen de inspecteur de man wou tegenhouden, sloeg die op de vlucht, waarna de achtervolging werd ingezet. Meerdere politievoertuigen achtervolgden de motorrijder in Kuurne, Harelbeke, Hulste en Ingelmunster, maar niemand slaagde erin om hem te doen stoppen. Tijdens de achtervolging beging de motorrijder verschillende verkeersovertredingen. Na zo'n 25 kilometer werd de achtervolging door de politie stopgezet in Ingelmunster om de veiligheid van anderen niet in gevaar te brengen. De motorfiets zou enkele weken geleden gestolen geweest zijn. De eigenaar werd al gecontacteerd door de politie.

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!