Politie Ieper zoekt eigenaars van gestolen aanhangwagens

19/06/15 om 16:59 - Bijgewerkt om 16:59

De politie Arro Ieper heeft 87 foto's van gestolen aanhangwagens op de website gezet in de hoop de rechtmatige eigenaars terug te vinden.

Politie Ieper zoekt eigenaars van gestolen aanhangwagens

Het Parket West-Vlaanderen en de lokale recherche van de PZ Arro Ieper voeren een onderzoek in verband met diefstallen van aanhangwagens, gepleegd in de periode van 15 februari 2014 tot 22 januari 2015. "Omdat van heel wat aanhangwagens de rechtmatige eigenaar nog niet bekend is, willen wij een opsporingsbericht verspreiden naar slachtoffers van dergelijke diefstallen", zegt woordvoerder Glenn Verdru.

"Hiervoor plaatsen wij een aantal foto's van deze aanhangwagensop onze website. Wie denkt zijn aanhangwagen in de fotoreeks te herkennen, kan de Politiezone Arro Ieper, afdeling lokale recherche, contacteren via recherche@arroieper.be of 057 23 05 80. Dat kan tijdens werkdagen van 9 tot 12 uur."

De recherche zal je vervolgens vragen naar de fotonummers van de aanhangwagen die je herkent als eventueel jouw eigendom, waar en wanneer de diefstal werd gepleegd en of hiervan aangifte werd gedaan en zo ja, bij welke politiedienst. Je zult ook je naam, adres en gsm-nummer waarop ze je kunnen bereiken moeten meegeven.

(TOGH)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!