Politie en parket op zoek naar man die gewelddadige diefstal pleegde in Kortrijk

02/03/15 om 16:20 - Bijgewerkt om 16:20

Bron: Kw

De politie en het parket zijn op zoek naar deze man, hij wordt er van verdacht een diefstal met geweld te hebben gepleegd op klaarlichte dag in Kortrijk.

Politie en parket op zoek naar man die gewelddadige diefstal pleegde in Kortrijk

Op dinsdag 21 oktober 2014 rond 15 uur werd een oudere man bij hem thuis overvallen. De dader was gewapend en stal de kredietkaarten en een laptop. Hij verplichtte het slachtoffer onder bedreiging van het vuurwapen om de codes van de bankkaarten te geven. Het slachtoffer werd gekneveld achtergelaten, terwijl de dader met één van de kredietkaarten geld ging afhalen in de Deprezstraat in Stasegem. Daar werd hij duidelijk gefilmd.

De man is ongeveer 1m70 groot en zwaar gebouwd. Hij spreekt vloeiend Engels met een onbekend accent. Hij droeg op dat moment een blauwe jeans, een sweater met kap en witte handschoenen.

Heb je meer inlichtingen rond dit feit, dan kan je contact opnemen met de onderzoekers via het gratis nummer 0800 30 300.

(FJA)

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!