Opnieuw twee verdachten opgepakt in moordzaak van Dadizele

22/08/16 om 10:02 - Bijgewerkt om 14:54

In totaal zijn er nu al zeven personen opgepakt.

Opnieuw twee verdachten opgepakt in moordzaak van Dadizele

Dat meldde het VTM Nieuws maandagochtend en werd na de middag bevestigd door het parket. Het gaat enerzijds om de 26-jarige T.K. uit Moorslede. Hij werd zaterdag opgepakt en is zondag, na verhoor door de onderzoeksrechter, aangehouden op verdenking van doodslag. Anderzijds is er ook de 19-jarige L.W., ook uit Moorslede. Hij werd zondag opgepakt en deze namiddag, na verhoor door de onderzoeksrechter, ook aangehouden op verdenking van doodslag. Beide nieuwe verdachten zijn vrienden/kennissen van de al eerder aangehouden personen : T.D. uit Dadizele en S.V. uit Menen.

"De verklaringen, die de verschillende verdachten in dit dossier hebben afgelegd, bevatten nog altijd diverse tegenstrijdigheden en onduidelijkheden", aldus het parket. "Omtrent het respectievelijk aandeel van alle betrokkenen in de feiten of de aanleiding van de feiten wordt dan ook op vandaag nog steeds geen verder commentaar gegeven."

Wel kan nog worden meegegeven dat de 27-jarige persoon uit Gent, die vrijdag in dit dossier was aangehouden, tijdens het weekend is vrijgelaten door de onderzoeksrechter.

(FJA)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!