Onbekenden proberen in Izegem auto in brand te steken

© FB Guy Baeckelant
Philippe Verhaest

Izegemnaar Guy Baeckelant is op zoek naar de daders die zijn wagen hebben proberen in brand te steken. Hij diende ondertussen klacht in tegen onbekenden.

Wie probeerde de Volkswagen Golf van Guy Baeckelant uit de Kapucijnenlaan in Izegem in brand te steken?

Donderdagavond 7 september sloegen in de anders zo rustige straat in het stadscentrum een of meerdere vandalen hun slag en ondernamen ze een poging om in een personenwagen brand te stichten.

“Mijn auto stond gewoon langs de straat geparkeerd”, legt Guy uit. “Hij was niet gesloten, omdat ik vaak spullen uit mijn wagen haal. Een poloshirtje, dat op de achterbank lag, werd in de fik gestoken, net als een veiligheidsgordel, een paraplu en de autozetels. Met flink wat schade tot gevolg. Maar ik ben tegelijk blij dat het vuur zich niet verder kon verspreiden.”

Guyhttps://www.facebook.com/baeckelanthttps://www.facebook.comFacebook1

Geplaatst door Guy Baeckelant op zaterdag 9 september 2017

rich1.0https://www.facebook.com/baeckelant/posts/10212279138606726552

Ook de twee touwtjes, waaraan de hoedenplank bevestigd is, werden doorgebrand. “Daardoor ben ik zeker dat er kwaad opzet in het spel is”, klinkt het bij Guy. De man diende ondertussen klacht tegen onbekenden in en hoop dat de daders gevat worden. “Wie iets gezien heeft, mag me altijd contacteren.”

Het vandalisme heeft Guy alvast flink wat schrik bezorgd. “Wie doet nu zoiets? Ik heb er twee nachten van wakker gelegen.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier