Malafide dakwerkers op pad in Boezinge en omstreken

21/10/16 om 13:50 - Bijgewerkt om 13:49

Dat meldt het buurtinformatienetwerk vrijdag. Wim Cardon van PZ Arro Ieper roept op om alert te zijn en niet zomaar op hun voorstellen in te gaan.

Malafide dakwerkers op pad in Boezinge en omstreken

Het gaat om twee mannen in een witte Renault Kangoo, met twee ladders op het dak. Ze gaan van deur tot deur met het voorstel om het dak te reinigen. Recent werden ze in Boezinge gesignaleerd. "Zeg dat je eerst eens bij de politie zal informeren naar de betrouwbaarheid van hun activiteiten", suggereert Wim Cardon. "Als ze zich dan snel uit de voeten maken, wijst dat op slechte bedoelingen. Noteer zo veel mogelijk gegevens."

"Mensen die ingaan op het voorstel van deze oplichters doen dat meestal uit onwetendheid of naïviteit. We stellen maar al te vaak vast dat men op voorhand al betaalt om de werken te laten uitvoeren, zonder enige garanties te hebben (bijvoorbeeld een contract, een offerte of factuur) dat de werken wel degelijk en naar behoren uitgevoerd zullen worden of dat het om een betrouwbaar en geregistreerd bedrijf gaat.

(FJA)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!