Jaloerse vrouw bezorgt liefdesrivale schedelbreuk in Kitsch Club in Knokke-Heist

Redactie KW

Een 28-jarige vrouw uit Moerkerke staat in de Brugse rechtbank terecht omdat ze in een Knokse club een andere vrouw een schedelbreuk bezorgde tijdens een ruzie om een man.


De feiten speelden zich af in mei vorig jaar in de Kitsch Club in het casino van Knokke-Heist. Eva S. (28) uit Moerkerke en Mieke L. uit Maldegem waren die avond aanwezig in de club en hadden een oogje op dezelfde man, met ruzie tot gevolg.

Mogelijk blijvende letsels

Op een bepaald moment stapte de jaloerse S. op haar liefdesrivale af en gaf haar een stevige duw in de rug. Mieke L. kwam hierdoor zwaar ten val en hield aan de feiten een schedelbreuk en een hersenbloeding over. “Mijn cliënte draagt nog altijd de gevolgen van die laffe aanval en zal mogelijs blijvende letsels overhouden”, zei haar advocaat. “Ze gaat niet meer uit, heeft voortdurend stekende koppijn en kampt hierdoor met depressieve gevoelens. Het viel haar ook bijzonder zwaar om naar de rechtbank af te zakken en de beklaagde terug te zien. Deze feiten zullen het leven van deze jonge vrouw nog lang hypothekeren.”

Sinds het moment dat Eva S. een dagvaarding in de bus kreeg wordt slachtoffer L. bestookt met anonieme telefoontjes. Het parket is daarom nog een onderzoek gestart tegen S. wegens stalking. “De beklaagde weet blijkbaar van geen ophouden. Ze gaat overigens ook zwaar te keer op de sociale media. Haar uitlatingen hebben het niveau van een veertienjarig kind”, aldus nog de advocaat van het slachtoffer, die een voorlopige schadevergoeding eiste van 7.500 euro. De rechter stelde de pleidooien gisteren uit naar 3 december. Een arts moet intussen vaststellen of slachtoffer Mieke L. blijvende arbeidsongeschiktheid zal overhouden aan de feiten.

(AF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier