Jaar cel voor man die met geslachtsdeel zwaaide voor raam van café in Brugge

Twee agenten waren er getuige van hoe hij aan het raam zijn broek liet zakken. © iStock
Redactie KW

Een 44-jarige Bruggeling heeft donderdag in de Brugse rechtbank een jaar effectieve celstraf gekregen voor drie feiten van openbare zedenschennis.

Bahri T. stond onder meer voor het raam van een café met zijn geslachtsdeel te zwaaien. Op 14 september 2016 verbleef de 44-jarige man van Turkse origine in het crisisopvangcentrum van het Brugse OCMW. Op een ochtend stond de man te masturberen terwijl hij achter een maatschappelijk werkster stond.

Begin februari vorig jaar kreeg T. het aan de stok met een barman in Bar des Amis op de Eiermarkt in Brugge. Twee politieagenten in burger waren er getuige van hoe hij de zaak verliet om vervolgens aan het raam zijn broek te laten zakken en uitdagend met zijn geslachtsdeel te zwaaien.

Nog een stapje verder

Twee maanden na het incident in Bar des Amis ging Bahri T. nog een stapje verder. De man liep poedelnaakt en in zwaar beschonken toestand rond in het Brugse. Toen de politie ter plaatse kwam, zagen ze hem tot hun verbazing in de vaart duiken.

Bahri T. is geen onbekende bij het gerecht. In juni 2015 kreeg hij dertig maanden celstraf met uitstel omdat hij zijn ex en haar nieuwe partner met een mes bedreigde aan het voetbalveld Dosko Sint-Kruis.

(AFr)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier