Inbraakpoging bij Michiel Cnudde

Michiel Cnudde bij het gat dat de inbrekers maakten in zijn berging © MV
Redactie KW

Vorige nacht poogden twee mannen in te breken in de hoogtechnologische winkel van TV, video, home cinema, multi room van Michiel Cnudde.

“Wij hadden het deze ochtend niet meteen gezien, maar een werknemer merkte de wanorde in het keukentje en het gat in de wand. Gelukkig is het bij een inbraakpoging gebleven en het tweetal koos na een drietal minuten het hazenpad.” vertelt Michiel Cnudde, in de regio gekend al een dj van 18 karaat. Hij opende twee en een half jaar geleden zijn speciaalzaak op de Belgiek te Deerlijk.

Wagen met Franse nummerplaten

“Wat er vannacht gebeurd is, staat allemaal op de bewakingscamera’s. De twee hadden zich gehuld in een bivakmuts en werkkledij. Zij reden met een audi A3 met Franse nummerplaat en parkeerden in de Olekenbosstraat, op 30 meter van mijn zaak. Zij probeerden tevergeefs binnen te geraken en plaatsten daarna hun wagen dichterbij. Via een berging konden zij toch een wand stukmaken, maar geraakten niet verder. Moesten zij toch verder geraakt zijn, dan zouden alle rookkanonnen en alarmsignalen in werking treden.”

Ruim een jaar geleden gebeurde al een ramkraak bij Michiel. “Een extra sensor en camera in surplus zal het gevolg zijn van deze poging. Ik lig er niet van wakker, maar iedereen moet van mijn eigendom en toestellen blijven.”

(MV- foto MV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier