Inbraakgolf blijft aanhouden

De dieven kwamen via een raam binnen. © JC
Redactie KW

Opnieuw werd een koppel in Bredene het slachtoffer van ongewenste bezoekers.

Zaterdagnacht zijn dieven aan het werk geweest in de woning van Jean-Pierre Deckmyn en Sandra Burke in Bredene. De inbrekers gingen maar driest te werk terwijl Jean-Pierre en Sandra boven lagen te slapen. ” Ik kan het maar niet geloven. De gedachte dat hier in ons huis vreemden, dieven, aan onze spullen hebben gezeten is echt huiveringwekkend,” vertelt Jean-Pierre.

“Onbekenden kwamen langs de tuin tot aan het raam van de keuken, namen een bankje van het tuinhuisje en boorden geruisloos een klein gaatje in het houtwerk. Met ijzerdraad openden verdraaiden zij de deurklink van het raam en kwamen binnen.” Zij namen laptops, gsm’s en geld mee en maakten zich uit de voeten. “Aan het tuinpoortje gooiden zij de laptopzakken uit en namen enkel de multimedia mee. De documenten lagen in het rond.”

Ook verder in onze gemeente Bredene zijn er die nacht inbraken genoteerd. De politie deed een uitgebreid sporenonderzoek om zo te proberen de daders te ontdekken. Hopelijk kunnen ze vlug de daders pakken zodat de rust in onze mooie gemeente kan terugkeren.

(JC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier