Hondje Caramel uit Loker even ‘ontvoerd’ naar Roeselare

Redactie KW

Er was even paniek maandagnamiddag toen een hondje werd ontvoerd in Loker. De ‘kidnapper’ contacteerde baasje Rika Fleurbaey en Caramel is op weg naar huis.

Rika Fleurbaey, zaakvoerster van feestzaal Scherpenberg in Loker, schrok zich maandagnamiddag een hoedje. Haar hondje Caramel werd voor haar ogen ontvoerd in een zwarte Peugeot 206. “Caramel loopt vaak rond de zaak, waar we bezig zijn met renovatiewerken. Plots zag ik een zwarte auto en de chauffeur nam de viervoeter mee. Ik belde meteen de politie”, vertelt Rika.

Roeselare

Ondertussen is Caramel in Roeselare gesignaleerd. “Het hondje heeft een halsbandje met daarop ons telefoonnummer. De kidnapper zelf heeft ons gecontacteerd en zei dat we Caramel konden ophalen in Roeselare. Ik heb hem gezegd dat hij onze hond zelf moet terugbrengen. Caramel is dus nog niet thuis, maar is wel onderweg”, klinkt Rika hoopvol.

Rond 17.15 uur waren Caramel en baasje Rika herenigd. “De kidnapper bracht de hond terug. De man gaf een verwarde indruk en dacht dat Caramel verloren gelopen was. Maar wij waren in de buurt, dus zijn uitvlucht houdt geen steek. Ik ga geen verdere stappen ondernemen. Het voornaamste is dat ons huisdier gezond terug thuis is. Eind goed, al goed”, aldus Rika.

(AP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier