Gezin wordt gestalkt door ex van vriendin

Sharon wenst liever anoniem te blijven.
Redactie KW

Al tien maanden leven Sharon (36), haar man Stefaan en het vijfjarig dochtertje met angst, want de ex van haar beste vriendin maakt hun leven ondraaglijk.

Op 17 augustus 2014 stond Heidi aan de deur. Ze was aangevallen door haar partner met een mes. Heidi bleef veertien dagen bij het gezin logeren en vanaf dag twee begonnen al de pesterijen. Toen Heidi een andere woning betrok, bleef het niet stil maar werden Sharon en haar gezin iedere dag verder lastig gevallen door de ex van haar vriendin.

“De lijst met klachten is ellenlang, maar helaas werd er nog niets mee gedaan. Vorig jaar liep die ex wel een effectieve veroordeling op wegens stalking, maar hij tekende beroep aan en dus kan hij verder doen. Wij zijn dat beu, wij zijn het moe, wij zijn ten einde raad”, zegt Sharon die anoniem op de foto wenst te staan. “Omdat politie en parket niets ondernemen, stapte ik naar de pers. Wij vragen enkel maar dat die ex ons met rust gelaat, zodat we niet ergens anders dan in onze eigen gemeente moeten gaan winkelen.”

“Tot op heden hebben we zeker al 4.000 euro kosten aan onder andere onze auto (ingeslagen ruit, deuk erin, kras van 32 cm lang, enz.) en advocaatkosten. Krijgen we binnenkort geen gehoor, dan zet ik België in rep en roer. Zoiets kan niet : mensen zonder strafblad zoals ik worden bijna niet geloofd. Wij moeten het allemaal kunnen bewijzen. Daarom dat we ook een camera aan onze voorgevel lieten monteren, zodat we binnenin de woning over beelden beschikken.” (PADI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier