Gestolen auto uit Langemark teruggevonden in Roeselare

© Wikimedia Commons
Redactie KW

Vorige week donderdag werd een auto gestolen ter hoogte van hotel-feestzaal het Munchenhof in Langemark. Die auto werd in Roeselare teruggevonden.

Aan het Munchenhof in Langemark zijn ze op dit moment bezig met het aanleggen van een parking en een speeltuin met springkastelen. “Eddy is een van de werknemers die helpt bij de aanleg van onze kinder-, speel- en sprookjestuin”, vertelt uitbater Hubert D’Hoine. “Donderdagvoormiddag was hij bezig met de afwerking ervan toen hij iets wou gaan halen in zijn auto. Die stond geparkeerd op onze private parking.”

Tot zijn verbazing vond Eddy zijn wagen echter niet meer. “Eerst dacht hij dat het een grap was. Hij geloofde dat iemand zijn wagen om de hoek had geparkeerd of ergens anders naartoe had gereden. Maar toen we de omgeving verkenden, was er geen spoor van zijn Renault Kangoo te bespeuren. Zijn wagen was dus gestolen. Daarop besloten we om de politie te verwittigen.”

Vrijdag al kreeg Eddy bericht van de lokale politie Arro Ieper. “Zij vertelden hem dat zijn wagen was teruggevonden bij een autohandelaar in de Meensesteenweg in Roeselare. De dief had Eddy’s auto verkocht, en die stond al klaar om naar het buitenland overgebracht te worden. Waren we twee dagen later geweest, dan zat de auto nu in het buitenland en had Eddy die nooit meer teruggezien. Gelukkig liep alles goed af, waardoor Eddy met een gerust gemoed verder onze tuin kan afwerken”, besluit Hubert D’Hoine. (RB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier