Eigenaar van bestolen electrozaak in Torhout doet oproep naar getuigen

08/09/16 om 11:06 - Bijgewerkt om 13:44

In de nacht van woensdag op donderdag zijn onbekenden er met een fikse buit vandoor gegaan bij Selexion Reniers in Torhout.

Eigenaar van bestolen electrozaak in Torhout doet oproep naar getuigen

De electrozaak langs de Oostendestraat in Torhout kreeg rond 3.15 uur ongewenst bezoek, zo staat donderdagvoormiddag te lezen op hun Facebookpagina. Er zouden heel wat iPhones en iPads gestolen zijn. Op een foto is te zien hoe een glasraam van een kast vol producten aan diggelen is geslagen. De vloer ligt bezaaid met scherven, uit de etalagekast zijn tal van dure spullen gestolen.

Volgens de politie Kouter raakten de dieven binnen via de achterdeur. "De binnendeuren werden opengezet met een brandblusapparaat ertegen om de vluchtweg te vergemakkelijken", meldt die. Het labo van de federale gerechtelijke politie kwam ter plaatse voor sporenonderzoek.

De uitbaters vragen eventuele getuigen met hen contact op te nemen via een mailtje naar info@reniers.be. Al kan je uiteraard ook de lokale politie contacteren. Hun bericht op Facebook werd op amper twee uren tijd al meer dan 60 keren gedeeld.

(FJA)

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!