Dieven stelen opbrengst van benefietconcert Make-A-Wish in Wevelgem

20/03/14 om 20:30 - Bijgewerkt om 20:30

Bron: Kw

Veel volk en veel ambiance op het optreden van Christoff & Lindsay vorige zaterdag in Wevelgem, maar toch blijven de organisatoren met een gigantische kater achter.

Dieven stelen opbrengst van benefietconcert Make-A-Wish in Wevelgem

Vorige zaterdag 15 maart organiseerde de West-Vlaamse kern van Make-A-Wish een benefietoptreden met Christoff & Lindsay in CC Guldenberg in Wevelgem. De opbrengst van dit benefiet wordt integraal gebruikt om de wensen van levensbedreigend zieke kinderen te vervullen.

Het optreden zelf was een succes en lokte een volle zaal. Maar na afloop van het concert bleek de plastic curverbox met papieren en daarbovenop de geldkassa ontvreemd. De feiten hebben zich wellicht voorgedaan tussen half twaalf en twee uur 's nachts. Er werd aangifte gedaan bij de politie. Wie de curverbox en/of de geldkassa per toeval ergens zou vinden, kan contact opnemen met de vrijwilligers van Make-A-Wish: contactpersoon Marleen Verschuere op 0476 51 02 71 of Pascale Seyns op 0479 57 65 78 of kan contact opnemen met de lokale politie.

(FJA)

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!