Dieven roven nagelstudio in Knokke volledig leeg

Redactie KW

Bij een diefstal in nagelsalon Pronails Premium Salon in de Kleine Geniestraat in Knokke zijn dieven er vandoor gegaan met de volledige productvoorraad. Van de daders ontbreekt voorlopig elk spoor.

“Volgens de eerste vaststellingen hebben ze het volledige slot uit de deur gehaald en zijn ze zo binnengeraakt”, zegt uitbaatster Marleen Proot. Eenmaal binnen gristen de daders alles mee wat ze konden. “Ze namen zo goed als mijn volledige productvoorraad en de inhoud van de kassa mee. Er is voor ruim 6.000 euro aan producten gestolen. Gelukkig lieten ze mijn werkmateriaal en televisiescherm wel achter. Volgens de politie een teken dat ze werden opgeschrikt en op de vlucht zijn geslagen.”

Zwarte markt

Hoop dat de producten nog worden teruggevonden heeft Marleen alvast niet. “Blijkbaar bestaat er een zwarte markt voor schoonheidsproducten. Ik heb verschillende collega’s gewaarschuwd om uit hun doppen te kijken, meer kan ik niet doen”, aldus Marleen. De zaakvoerster bleef niet bij de pakken zitten en liet meteen een extra beveiligd slot en een alarminstallatie installeren. “Hopelijk volstaat dat om dieven in de toekomst buiten te houden”, besluit ze.

(MM – Foto MM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier