Dieven aan de haal met wielen van trailers

De zaakvoerder plaatste onder andere deze foto op de Facebookpagina van het bedrijf. (GF)
Redactie KW

Op de terreinen van de firma C.T.T.S. Trucks en Trailers langs de Industrielaan werden de aluminium wielen van drie geparkeerde trailers gestolen. Voor zaakvoerder Marc de Pourcq was het al de negende keer sinds de oprichting van de firma in 2001 dat hij het slachtoffer werd van diefstal.

De diefstal vond plaats in de nacht van vrijdag op zaterdag. De dieven vezen de aluminium wielen van de trailers los en gingen ermee aan de haal. Zaterdagmorgen werd de diefstal ontdekt. De firma postte meteen een oproep op haar Facebookpagina waarin iedereen gevraagd werd om waakzaam te zijn, mochten de wielen ergens te koop aangeboden worden. “Deze diefstal is opnieuw een serieuze tegenslag”, vertelt een aangeslagen zaakvoerder Marc de Pourcq. “Het is immers al de negende keer sinds onze oprichting in 2001 dat we het slachtoffer worden van diefstal. Van de daders ontbreekt elk spoor.”

De gestolen wielen zijn van het merk Dura Bright, de banden van het type Fulda Varioton en Michelin Multi T. C.T.T.S Trucks en Trailers is gespecialiseerd in de verkoop, onderhoud en herstelling van trucks en de invoer van trailers en opleggers. Uit de vele reacties op de oproep op sociale media blijkt dat recent verschillende bedrijven in ons land af te rekenen kregen met dergelijke diefstal. Wie tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag iets verdachts opmerkte in de Industrielaan kan contact opnemen met de politie van zone Mira. (NDZ)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier