Dieven aan de haal met lingerie van krachtbaldames uit Ichtegem

Redactie KW

Kleedkamerdieven hadden het deze keer niet op portefeuilles of smartphones gemunt, maar op luxelingerie van de dames van krachtbalcub KBK Ichtegem.

Het klinkt als een aprilgrap, maar het is er geen. Op donderdag 27 maart ontdekten de krachtbaldames na hun training de bizarre diefstal. Femke Vandecasteele van KBK Ichtegem getuigt: “We hadden al gehoord van de diefstallenplaag in kleedkamers. Daarom nemen we nu altijd onze portefeuilles en gsm’s mee naar het trainingsveld. Maar donderdagavond bleek dat dieven onze kleedkamer waren binnen gedrongen en onze dure lingerie hadden mee genomen.”

Marlies Dekkers van 100 euro

De dames dachten eerst aan een grap, maar ze zochten overal en merkten dan ook dat de dieven enkel de luxelingerie hadden meegenomen. “Twee goedkope beha’s waren niet gestolen, maar de duurdere setjes waren allemaal verdwenen. Zo ben ik mijn dure Marlies Dekkers kwijt, dat kost al gauw 100 euro.”

Klacht bij de politie

De politie werd er diezelfde avond nog bijgehaald. “We hebben een klacht ingediend, maar tot op vandaag hebben we nog niets gehoord. Vanavond is het opnieuw training. We zullen onze kledij en lingerie nu in de auto laten liggen”, vertelt Femke Vandecasteele nog.

(BC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier