Diefstallen teisteren Menen en Ledegem

09/10/16 om 14:27 - Bijgewerkt om 14:25

Afgelopen weekend werden verscheidene woningen en wagens in Menen en Ledegem getroffen door inbraak en diefstal.

Diefstallen teisteren Menen en Ledegem

In een woning in de Kortrijkstraat in Menen werd via de achterdeur ingebroken. Er werd geld uit een portefeuille gestolen en ook de sleutels van een voertuig, dat zelf wel onaangeroerd bleef. Nog in Menen werd op de N32 carpoolparking aan de A19 een geparkeerd voertuig beschadigd. Er werd een band platgestoken en brandstof gestolen. In de Yvonne Serysstraat werd de rechtervoorruit van een lichte vrachtwagen stukgeslagen. De bestuurderscabine werd doorzocht en er werd een geldsom gestolen.

In de Roeselarestraat in Ledegem werd via de achterdeur ingebroken, in de woning werd een som uit een geldkoffer gestolen. Een woning in de Kasteelstraat in Sint-Eloois-Winkel kreeg ook via de achterzijde ongewenst bezoek. De woning werd doorzocht, er is nog geen zicht op het nadeel. In de Rollegemstraat werd de schuifdeur van een woning achteraan opengebroken, er is geld uit een spaarpot verdwenen.

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!