Dealende taxichauffeur uit Knokke-Heist blijft maand langer in de cel

21/06/16 om 18:25 - Bijgewerkt om 18:25

Een jonge taxichauffeur uit Knokke-Heist blijft een maand langer in de cel omdat hij volgens onderzoek cocaïne verkocht.

Dealende taxichauffeur uit Knokke-Heist blijft maand langer in de cel

De 25-jarige S.G. stond al langer op de radar van de speurders en werd vorige woensdag aangehouden door de onderzoeksrechter. Ook zijn 38-jarige Albanese kompaan blijft een maand langer in de cel. De twee leerden elkaar kennen in het uitgaansleven en kwamen op het idee een drugshandeltje op te zetten. De Albanees ging systematisch cocaïne ophalen in Gent, waarna de taxichauffeur het goedje verhandelde vanuit zijn taxi aan vrienden en klanten.

De speurders kwamen de handel op het spoor en verzamelden onder meer via telefoontaps voldoende informatie om het duo op te sluiten. Verder onderzoek moet nu uitwijzen hoeveel drugs er in totaal werd verhandeld. De werkgever van de taxichauffeur verklaarde geschrokken te zijn, maar laat zijn chauffeur naar eigen zeggen niet meteen vallen. Binnen een maand moet het duo opnieuw voor de Brugse raadkamer verschijnen.

(MM)

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!