Crelan-Vastgoedservice: Huiszoekingen staan volledig los van wielerteam en Club Brugge

© BELGA
Redactie KW

Naar aanleiding van de huiszoekingen die in het kader van een onderzoek naar mogelijke fiscale fraude bij makelaarskantoor Vastgoedservice uitgevoerd werden, benadrukt wielerploeg Crelan-Vastgoedservice zaterdag in een reactie aan persagentschap Belga dat “de huiszoekingen volledig losstaan van het wielerteam en Club Brugge.”

“Veel kunnen we niet zeggen, maar er zijn in elk geval geen gevolgen voor het wielerteam. Niemand werd verhoord, opgepakt of in verdenking gesteld”, klinkt het bij de ploegleiding van Crelan-Vastgoedservice. “Dinsdag laatstleden vonden inderdaad een aantal huiszoekingen plaats, waaronder bij commercieel manager Geert Vanhoof en aandeelhouder Timmy Simons. We kunnen echter geen antwoord geven op de vraag wat de precieze aantijgingen zijn. Niemand van de betrokkenen werd wat dat betreft ingelicht door de politie, noch verhoord. We benadrukken trouwens dat niemand in verdenking is gesteld! Wel werden een aantal documenten in beslag genomen voor verder onderzoek”, luidt het.

Helaas hoort deze klacht ongetwijfeld opnieuw thuis in een reeks van aanhoudende lasterlijke acties van twee ex-medewerksters van het bedrijf

“We begrijpen dat wanneer het gerecht een klacht binnenkrijgt, deze moet worden onderzocht. Helaas hoort deze klacht ongetwijfeld opnieuw thuis in een reeks van aanhoudende lasterlijke acties van twee ex-medewerksters van het bedrijf. Met beide medewerksters werd in januari 2015 de samenwerking stopgezet om dringende redenen. Niet onbelangrijk in het hele gegeven: één van de dames startte ondertussen een eigen immobiliënkantoor op in Limburg op en heeft -nu ze concurrente is- baat bij het bezoedelen van onze goede naam”, gaat het persbericht verder.

“Geert Vanhoof heeft een poos geleden via zijn raadsman al een klacht van laster, eerroof en lasterlijke aangifte neergelegd bij de Procureur des Konings. Vermits de klachten en beschuldigingen blijven komen en nu ook het bedrijf Vastgoedservice en Timmy Simons worden geviseerd, overwegen laatstgenoemden nu om eenzelfde klacht in te dienen. Daarvoor wordt op dit moment overleg gepleegd met hun raadsman.”

“We betreuren dit voorval ten zeerste. Gelukkig kunnen we rekenen op veel begrip en krijgen we veel steunbetuigingen. Onze business draait goed en daar blijven we ook op focussen. Geert Vanhoof, Timmy Simons en het bedrijf Vastgoedservice hebben vertrouwen in de goede afloop van het onderzoek en zullen hun volledige medewerking verlenen aan de gerechtelijke autoriteiten. Daarom willen ze zich onthouden van verdere commentaar”, besluit het communiqué.

(Belga – foto Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier