Buurjongen bewerkt vrouw met baseballknuppel tijdens uit de hand gelopen drugsdeal in Oostende

25/10/16 om 20:15 - Bijgewerkt om 20:13

De politie kon vijf verdachten van een ripdeal in juni in Oostende identificeren. Twee van hen verschenen dinsdag voor de Brugse raadkamer. Die besliste om hen een maand langer in de cel te houden.

Buurjongen bewerkt vrouw met baseballknuppel tijdens uit de hand gelopen drugsdeal in Oostende

In juni kreeg een vrouw enkele rake klappen van een baseballknuppel in Oostende. Het ging toen om een uit de hand gelopen drugsdeal. De kopers daagden met vijf jongemannen op en gaven de vrouw enkele slagen. Ze gingen er uiteindelijk vandoor met 50 euro en een iPad.

Het bleef een tijdje stil in de zaak, maar uiteindelijk kon de politie aan de hand van een uitgebreid telefonieonderzoek de daders toch identificeren. Eén van hen was de buurjongen van het slachtoffer. Zij had hem niet herkend omdat hij een bivakmuts droeg op het moment van de feiten.

Donderdag konden twee verdachten opgepakt en aangehouden worden. Zij verschenen dinsdag een eerste keer voor de raadkamer. Die besliste om hen zeker nog een maand langer in de cel te houden.

(TLG)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!