Bouwfirma zoekt getuigen van verkeersagressie langs Roeselaarse Ring

23/08/16 om 10:00 - Bijgewerkt om 13:59

Maandagnamiddag rond 16 uur werden arbeiders van de Ingelmunsterse bouwfirma Devos geconfronteerd met erg agressieve bestuurder.

Bouwfirma zoekt getuigen van verkeersagressie langs Roeselaarse Ring

© Archief

Aan het kruispunt ter hoogte van Oekene begon een man vanuit zijn BMW de chauffeur van de bestelwagen van Devos verbaal uit te dagen. En hoewel niemand daar echt op in ging, stapte de bestuurder aan de verkeerslichten toch uit zijn wagen. "Hij begon echt als een gek op onze camionette te slaan", stelt Michael Devos, de zaakvoerder op de Facebookpagina van het bedrijf. "Gelukkig bleef het glas van onze ruit intact."

Om escalatie te vermijden, reed de chauffeur van de bestelwagen door het rode licht verder richting Rumbeke. Dinsdagochtend contacteerde een getuige van de verkeersagressie de zaakvoerder al, maar ook hij kon de nummerplaat van de BMW 3-reeks niet noteren. Volgens de arbeiders van Devos gaat het om een man met een ringbaard. Naast hem zat een vrouw van vermoedelijk Filipijnse origine.

Bouwfirma zoekt getuigen van verkeersagressie langs Roeselaarse Ring

© Google Maps

"Wij doen een oproep naar getuigen van deze zware vorm van agressie. Wie iets gezien heeft, wat naar de dader kan leiden, neemt best contact op met de politie." Michael Devos diende ondertussen ook officieel klacht in.

(PADI)

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!