Boer Luc haalt verdachte auto van veld weg

Redactie KW

Vrijdag reden twee Litouwers zich vast in het veld van boer Luc Knockaert van ‘Boer zoekt vrouw’, wat hem doet nadenken over de veiligheid in de streek.

“Iets na 8 uur werd ik verwittigd door de buurman”, vertelt Luc. “Ik kwam kijken en zag dat er iets niet pluis was. Als iemand zich vastrijdt in de berm, dan takel ik die er uit. Maar met deze jongens wilde ik geen risico nemen. Wie toevallig van de weg afraakt, rijdt zich niet op die manier vast in een veld. Wat die mannen hier kwamen doen, is onduidelijk. Twee Oostblokkers in een wagen met Franse nummerplaat blijft toch verdacht. Het doet je nadenken over de veiligheid in onze buurt.”

Bij de politie van de zone Kouter bevestigt woordvoerster Annemie Wittesaele: “De twee manen zijn 25 en 26 jaar oud. Ze verklaarden dat ze moe waren, even stopten om een dutje te doen en zich vastreden in het veld. Onze ploeg stelde echter vast dat de wagen niet verzekerd, gekeurd of ingeschreven was. Ze kregen alvast een PV voor verdachte handelingen en we onderzoeken de zaak nu verder.”

(EFO-foto EFO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier