BBC Sint Jan Zedelgem Lions in rouw na overlijden Mikey Peeters

Redactie KW

BBC Sint Jan Zedelgem Lions reageert aangeslagen op het overlijden van Mikey Peeters, die speelde bij de juniores van de basketbalclub.

“Vanmorgen kreeg ik plots een berichtje en ik stond aan de grond genageld”, reageert Ricardo Naeyaert, voorzitter van BBC Sint Jan Zedelgem Lions. “Mikey Peeters speelde sinds 2012 bij ons. Hij speelde dit jaar mee met onze juniores en sprong in als onze Two-ploeg in spelersnood zat. Eerder speelde hij bij Racing Brugge en KBBC Oostkamp.”

Aan de lijn gehad

“Het toeval wil dat ik hem gisterenavond nog aan de lijn heb gehad. Ik had hem opgebeld om hem nog eens te herinneren aan zijn lidgeld voor komend seizoen. Hij zei dat hij dat snel in orde zou brengen en dat hij ‘s avonds nog een stapje zou zetten omdat er ‘s anderdaags toch geen school was. En dan hoor je ‘s morgens dit nieuws…”

Samenkomst

“Vanavond hadden we een training voor onze juniores en Two-ploeg gepland. Ik heb zopas eens rondgebeld en de spelers willen vanavond sowieso samenkomen. Daarom zal dit doorgaan, maar van trainen of spelen zal er allicht niet veel in huis komen.”

(ON)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier