Ann-Laure Decadt -moeder van twee kindjes- is dodelijk slachtoffer van aanslag in New York

© REUTERS
Redactie KW

Het dodelijk slachtoffer uit Staden van de aanslag in New York is de 31-jarige Ann-Laure Decadt, van het gelijknamige veevoederbedrijf uit Oostnieuwkerke.

Het door de vrachtwagen doodgereden slachtoffer in New York is Ann-Laure Decadt, de oudste dochter van Frank Decadt en Lieve Wyseur, van het bekende veevoederbedrijf Decadt in Oostnieuwkerke. Ann-Laure is de mama van twee zoontjes, van 3 maanden en 3 jaar oud. Ze was op citytrip met haar moeder Lieve en haar twee zussen. Ze werd achteraan op de fiets aangereden door de terrorist. Haar moeder en zussen zijn ongedeerd.

“Ann-Laure was een fantastische echtgenote en de meest schitterende mama van onze twee zoontjes,” reageert haar echtgenoot Alexander Naessens aangeslagen. “Dit verlies is ondraaglijk en niet te vatten. Het is nog niet bekend wanneer het stoffelijk overschot terug naar België zal worden gebracht.”

Ann-Laure Decadt -moeder van twee kindjes- is dodelijk slachtoffer van aanslag in New York
© www.kw.be

Ann-Laure, geboren op 20 juli 1986, is oud-leerlinge van de Vrije basisschool in de Bruggestraat in Staden en van Barnum in Roeselare. Ze was sportief aangelegd en nam regelmatig deel aan loopwedstrijden. Ze is ook lange tijd actief geweest als leidster bij meisjeschiro Scamanderke van Oostnieuwkerke.

De familie Decadt zijn persoonlijke kennissen van burgemeester Francesco Vanderjeugd van Staden die zijn vakantie in Schotland afbrak na het tragische nieuws.

https://www.youtube.com/watch?v=QFxFjmKUPYc

(cb/pvh/jre/mlt)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier