Alweer twee verdachten van fietsdiefstallen op heterdaad betrapt in Kortrijk

04/11/16 om 10:27 - Bijgewerkt om 10:24

In de nacht van woensdag op donderdag zag een alerte burger hoe een duo fietsen probeerde te stelen aan de Tolstraat in Kortrijk.

Alweer twee verdachten van fietsdiefstallen op heterdaad betrapt in Kortrijk

Op donderdag 3 november, rond 2.30 uur, konden ter hoogte van de fietsenstalling aan de Tolstraat in Kortrijk opnieuw twee fietsendieven opgepakt worden. De PZ Vlas werd gealarmeerd door een alert persoon die zelf zijn fiets kwam ophalen en zag hoe het duo bij verschillende fietsen probeerde het slot te forceren.

Meteen werden enkele politieteams ter plaatse gestuurd. Mede door de sturing op basis van de camerabeelden vanuit de lokale monitoring room, konden de twee verdachten op heterdaad betrapt en opgepakt worden. Zij werden meegenomen naar het politiecommissariaat, waar een dossier tegen hen werd opgestart.

Stem mee voor de Krak van je gemeente
Het voorbije jaar lieten heel wat mensen in jouw gemeente zich op een positieve manier opmerken. Krant van West-Vlaanderen ging op zoek naar deze mensen en nomineerde hen voor de Krak van jouw gemeente. Ontdek hier de Krak-kandidaten van jouw gemeente en breng jouw stem uit. Zo plaats jij hen mee op het podium dat ze werkelijk verdienen!

Meer nieuws uit