Advocaat familie Saelens overweegt klacht voor de lekken in het onderzoek

18/11/16 om 14:41 - Bijgewerkt om 14:39

In de zaak van de kasteelmoord overweegt meester Jan Leysen, raadsman van de familie Saelens, een klacht in te dienen voor de lekken in het onderzoek.

Advocaat familie Saelens overweegt klacht voor de lekken in het onderzoek

© BELGA

Donderdag zond Terzake verschillende telefoongesprekken uit waaruit moest blijken dat de familie van het slachtoffer het Brugse gerecht probeerde te beïnvloeden.

In één van de telefoongesprekken overlegt de vader van Stijn Saelens met meester Leysen. De advocaat vindt het ongehoord dat een vertrouwelijk gesprek zomaar publiek wordt gemaakt. "Ik overweeg hiervoor een klacht in te dienen en zal mij daar dit weekend over beraden." Meester Leysen zal vrijdagnamiddag ook met zijn cliënten overleggen. "Ik vraag me trouwens ook af hoe ze aan die opnames zijn geraakt, want dat maakt zelfs geen deel uit van het strafdossier."

(BELGA)

Stem mee voor de Krak van je gemeente
Het voorbije jaar lieten heel wat mensen in jouw gemeente zich op een positieve manier opmerken. Krant van West-Vlaanderen ging op zoek naar deze mensen en nomineerde hen voor de Krak van jouw gemeente. Ontdek hier de Krak-kandidaten van jouw gemeente en breng jouw stem uit. Zo plaats jij hen mee op het podium dat ze werkelijk verdienen!

Meer nieuws uit