Aanrijding met vluchtmisdrijf op parking REO Veiling in Roeselare

Redactie KW

Afgelopen donderdag werd aan de REO Veiling in Roeselare een geval van vluchtmisdrijf gepleegd na een aanrijding met stoffelijke schade.

“Het gaat over een zoveelste vorm van gebrek aan burgerzin”, meldt Claude Vindevogel, zaakvoerder van Viva Cleaning bvba. Hij levert reinigingsmachines aan de REO Veiling. Na zijn bezoek kwam hij tot de vaststelling dat zijn wagen was aangereden. “Er lagen scherven achter de auto en de schade viel meteen op. De schuldige moet op dat ogenblik bij de veiling op bezoek of aan het werk zijn geweest”, klinkt het.

Aanrijding met vluchtmisdrijf op parking REO Veiling in Roeselare

“Ik hekel vooral het gebrek aan burgerzin. Met een eenvoudig briefje achter de vooruit konden de zaken geregeld worden. Nu ben ik verplicht een klacht neer te leggen en voert de politie van de zone RIHO een onderzoek. Ik hoop dat de aanrijder alsnog berouw toont. We leven nu eenmaal in een maatschappij met bijzonder weinig verantwoordelijkheidszin, maar als je schade aanricht, kan dat altijd nadien onderling geregeld worden in plaats van weg te rijden.”

(MF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier