Aanhouding aanrander 8-jarig meisje verlengd

17/06/16 om 12:02 - Bijgewerkt om 12:02

De raadkamer heeft de aanhouding van E.W. gehandhaafd. De man zit sinds eind februari in de cel wegens aanranding van de eerbaarheid van een minderjarig meisje.

Aanhouding aanrander 8-jarig meisje verlengd

De aanhouding werd vrijdag bevestigd. E.W. zit al sinds 23 februari in de cel. © Archief

E.W. uit Ieper drong op maandag 22 februari de lagere Sint-Vincentiusschool in de Elverdingestraat in Ieper binnen. Hij gedroeg zich er verdacht. Zijn handelingen waren van seksuele aard. Een meisje van acht die op de Sint-Vincentiusschool zit, was het slachtoffer. E.W. kon worden gevat en werd door de onderzoeksrechter aangehouden wegens aanranding van de eerbaarheid.

Zelf heeft hij niets met de school te maken. De man kwam in het verleden al in opspraak wegens zedenfeiten en werd in 2014 ook al veroordeeld voor gelijkaardige feiten. (OV)

Stem mee voor de Krak van je gemeente
Het voorbije jaar lieten heel wat mensen in jouw gemeente zich op een positieve manier opmerken. Krant van West-Vlaanderen ging op zoek naar deze mensen en nomineerde hen voor de Krak van jouw gemeente. Ontdek hier de Krak-kandidaten van jouw gemeente en breng jouw stem uit. Zo plaats jij hen mee op het podium dat ze werkelijk verdienen!

Meer nieuws uit

Lees meer over: