Concertgebouw Brugge combineert cultuur met culinair

06/09/11 om 08:57 - Bijgewerkt om 08:57

Bron: Kw

Het Concertgebouw Brugge, de grootste cultuurorganisator van Vlaanderen, heeft met negen horeca-uitbaters uit de buurt een overeenkomst afgesloten om cultuur en culinair voortaan te combineren. Het initiatief, dat de naam Concertgebouw Servies meekrijgt, moet cultuurfreaks in de mogelijkheid stellen voor een concert iets te eten, zonder iets van het concert te missen, maar ook na het concert nog ergens terecht te kunnen voor een hapje en een drankje.

"Concertgebouw Servies komt er eigenlijk op vraag van de bezoekers van het concertgebouw zelf", zegt Katrien Van Eeckhoutte, algemeen directeur van Concertgebouw Brugge. "Uit een enquête blijkt dat wij voor onze eigen ...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee