Concertgebouw Brugge combineert cultuur met culinair

06/09/11 om 08:57 - Bijgewerkt om 08:57

Bron: Kw

Het Concertgebouw Brugge, de grootste cultuurorganisator van Vlaanderen, heeft met negen horeca-uitbaters uit de buurt een overeenkomst afgesloten om cultuur en culinair voortaan te combineren. Het initiatief, dat de naam Concertgebouw Servies meekrijgt, moet cultuurfreaks in de mogelijkheid stellen voor een concert iets te eten, zonder iets van het concert te missen, maar ook na het concert nog ergens terecht te kunnen voor een hapje en een drankje.

"Concertgebouw Servies komt er eigenlijk op vraag van de bezoekers van het concertgebouw zelf", zegt Katrien Van Eeckhoutte, algemeen directeur van Concertgebouw Brugge. "Uit een enquête blijkt dat wij voor onze eigen ...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden