Collega Michael Cornette komt om het leven bij ongeval

03/01/12 om 10:01 - Bijgewerkt om 10:01

Bron: Kw

Maandagnamiddag is Michael Cornette, redacteur voor Krant van West-Vlaanderen, overleden na een ongeval. Michael was een reportage aan het maken over een sportwagen. De eigenaar maakte samen met hem een ritje met het voertuig, maar de man verloor de controle over het stuur en crashte tegen enkele silo's aan de kant van de weg. Met Michael Cornette verliest Krant van West-Vlaanderen een gewaardeerde collega met een geniale pen en een goeie vriend.

Collega Michael Cornette komt om het leven bij ongeval

Michael was sinds 1999 officieel in dienst bij Krant van West-Vlaanderen en ontpopte zich tot specialist in boeiende leesstukken, doorgaans met een stevige scheut humor. Televisienieuws en showbizz was zijn branche, daarnaast maakte hij ook andere stukken voor Krant van West-Vlaanderen en maakte hij werk van de jaarlijkse autogids naar aanleiding van het autosalon. Het was voor die pagina's dat hij maandagmiddag op pad ging om een reportage te maken over de Ariel Atom, een soort sportwagen zonder dak, voorruit of deuren. De eigenaar nam hem mee voor een proefritje, maar dat liep dus fataal af. Door vermoedelijk onaangepaste snelheid en de weersomstandigheden verloor de chauffeur de controle over het stuur en crashte de 'buggy' tegen enkele silo's. Voor onze collega kon geen hulp meer baten, de chauffeur verkeert in levensgevaar.

Michael (35) laat een vrouw en een zoontje van net geen 2 jaar achter. Op de redactie en bij vrienden, kennissen en medewerkers is de verslagenheid enorm. De gedachten van ons allen gaan uit naar zijn gezin, familie en vrienden.

(FV)

Een portret deze week in Krant van West-Vlaanderen

Meer nieuws uit

Recentste nieuwsoverzicht