Club en Cercle starten trainingen

Redactie KW

Vandaag zijn Cercle en Club Brugge aan hun nieuw werkjaar begonnen. Normaal gezien worden op zo’n eerste training de transfers voorgesteld aan het publiek, maar die vele honderden fans kwamen dit jaar van een kale reis thuis. Alleen bij groen-zwart was er een debutant te bespeuren, Bojan Bozovic. Voor de rest waren er alleen maar vertrouwde gezichten.

Bojan Bozovic is een Montenegrijnse spits, die eindelijk Tom De Sutter moet doen vergeten. Cercle start de nieuwe competitie tegen Gent,en wil opnieuw in de linkerkolom eindigen. Daarvoor is het bestuur nog druk op zoek naar versterking voor achteraan. Verder wachten ze af of er eventuele vertrekkers zijn. De Smet, Buffel en Vandenbussche zijn de grootste kanshebbers.


Ook aan de andere kant van het Jan Breydelstadion valt weinig nieuws te rapen. Adrie Coster neemt uitgebreid de tijd om zijn jongens te leren kennen. Maar misschien heeft dat weinig zin, want deze groep zal er voor de eerste competitiewedstrijd op Charleroi wellicht anders uitzien.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier