Club Brugge gaat in zee met warenhuisketen Delhaize

Redactie KW

Club Brugge heeft een partnership afgesloten met warenhuisketen Delhaize België. Met de steun van Delhaize kan de Clubabonnee zijn jaarabonnement voor een deel terug verdienen, zo meldt de voetbalclub maandag.

Delhaize schenkt aan alle Clubabonnees een kortingboekje van 100 euro. Dit boekje met 100 kortingbonnen van elk 1 euro is te gebruiken bij elke aankoop van 20 euro bij de warenhuizen van Delhaize. Het kortingboekje wordt aan de abonnees overhandigd tijdens de wedstrijd van de Brugse Metten. Met de steun van Delhaize kan de kostprijs van een nieuw Clubabonnement op deze manier sterk worden verminderd, zo klinkt het. Delhaize zal deze steun ook in de volgende seizoenen hernieuwen.

Club Brugge heeft de meeste abonnees van alle ploegen uit de Jupiler Pro League in België. Dit seizoen zal door Club opnieuw een gooi gedaan worden naar een nieuw record, meldt de eersteklasser verder. Vorig seizoen werden meer dan 23.000 abonnees genoteerd bij Club Brugge.

Delhaize wordt bij Club Brugge voor drie seizoenen ook de sponsor van de “Brugse Metten”, de galamatch waarvoor de abonnees van Club gratis toegang hebben. Dit seizoen is Nederlands kampioen AZ Alkmaar de tegenstander. De wedstrijd gaat door op zondag 19 juli en start om 18u00 in het Jan Breydelstadion. (Bron: Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier