Claudio en Gaëlle winnen Mijn Restaurant!

Redactie KW

Claudio en Gaëlle hebben de tweede reeks van Mijn Restaurant op vtm gewonnen. Zij mogen hun droom dus verderzetten en proberen een succesvol gastranomisch restaurant uit de grond te stampen. Ze klopten Bigarreaux in de finale. Er doken dinsdag wel wat problemen op met stemmen die eerder waren gestuurd via Mobistar, maar dat probleem werd opgelost.

De spanning werd door vtm weer traditioneel opgedreven, maar uiteindelijk stapten Rani en de jury in Kortrijk uit de limousine en wisten Claudio en Gaëlle, het jongste koppel van Mijn Restaurant, te winnen. Zij moeten nu tot het einde van het jaar geen huur betalen en krijgen hun hele inboedel cadeau.

De uren voor de finale werd een beetje ontsierd door de problemen met Mobistar. Het ging om een technische panne die zich niet beperkte tot de regio Tienen en Sint-Truiden, maar ook andere Mobistargebruikers in andere regio’s in Vlaanderen werden verhinderd om geldig te stemmen.

Daarom besliste Paratel, in overleg met de directie van vtm en onder strikt deurwaarderstoezicht, om alle tijdens de technische panne uitgebrachte Mobistarstemmen te neutraliseren. (Bron: Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier